top of page

EKOTEC ANTWERPEN: DÉ SPECIALIST VOOR HET ONDERHOUD VAN UW GASKETEL EN CENTRALE VERWARMING

Is uw centrale verwarming dringend aan zijn regelmatig onderhoud toe? Uw cv ketel laten keuren? Geen enkel probleem. Ekotec is de professional waar u naar op zoek bent voor een cv onderhoud of het keuren van een verwarmingsketel. 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Uw ketelonderhoud aan een correcte prijs? Contacteer ons!

ONDERHOUD VAN UW GASKETEL EN CENTRALE VERWARMING: VERPLICHTE KOST!

Heeft u centrale verwarming in huis? Dan is het goed om te weten dat u wettelijk verplicht bent om uw ketel om de twee jaar te laten onderhouden. De controle van uw verwarmingsketel garandeert u een gezonde en optimale werking van uw gasketel. Zo kunt u op beide oren slapen en loopt u geen risico op CO-vergiftiging, een verslechterd rendement of fouten in de verbranding.

U kent niemand die uw gasketel kan onderhouden? Geen zorgen. Ekotec zorgt voor het onderhoud van uw gasketel. Wij brengen dit allemaal voor u in orde en zorgen ervoor dat uw ketel gecheckt én gekeurd is.

EKOTEC: EEN HOGER RENDEMENT VOOR UW GASKETEL EN CENTRALE VERWARMING

Een goed onderhouden installatie resulteert gegarandeerd in een hoger rendement. De verbranding blijft zuiver, waardoor de energie van het gas beter benut wordt. 

Door het regelmatig onderhoud hebt u dus minder verlies, verbruikt u minder gas én betaalt u minder aan uw gasfactuur.

EEN ONDERHOUD VAN UW VERWARMING DOOR EKOTEC: WARMTE, VEILIGHEID EN EFFICIËNTIE

Wanneer we uw centrale verwarming onderhouden, reinigen we die grondig en stellen we hem af volgens de kneepjes van het vak. We controleren uw toestel zorgvuldig om zo een maximale veiligheid én een maximum aan rendement te bekomen. Ook voldoet u dankzij ons aan alle wettelijke verplichtingen. U kunt bij Ekotec terecht voor de service van alle grote merken zoals Junkers, Vaillant, Remeha, Buderus, Viessman, Bulex, Radson, Etc...

BENT U OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST IN CENTRALE VERWARMING, AAN EEN CORRECTE PRIJS VOOR EEN ONDERHOUD VAN UW VERWARMINGSKETEL? CONTACTEER DAN VANDAAG NOG EKOTEC ANTWERPEN!

bottom of page